Tyrifjorden rundt

HCK hadde i år bra oppmøte på Tyrifjorden rundt. Starten gikk klokken 08:10 og det var kun BOC (arrangørlaget) som startet før oss. Lagleder Sætre beslutte at Pros og Bros sykler samlet fra start med Bros i sekken, og at vi så faser inn noen fra Bros i rullen etter hvert. Det fungerte godt og vi fikk alle anledning til å bidra. Rundt halvveis forsøkte vi å få med alle i rullen, men da gikk tempo et knepp opp, og et par av oss ramlet av. En håndfull Bros klarte likevel å henge med laget hele veien inn. All honør til dem! Når vi i tillegg kan melde at tiden holdt til lagseier så står det respekt av det. Laget gikk inn 03:39:38 etter start, foran BOC på tiden 03:56:56.

All honør til BOC for et vel arrangert ritt. Det er fine rammer rundt dette rittet, så når solen skinner og kroppen fungerer så er det bare kos å sykle Tyrifjorden rundt.