En sykkel er mer enn et fremkomstmiddel og sykkelsporten er mer enn en kondisjonsidrett. I land som Belgia, Italia og Frankrike er sykling nasjonalidretten og en livstil. I disse landene er sykling en sosial begivenhet og sykkelrittene følges av lidenskapelige fans. Her lever også den europeiske stiltradisjonen i beste velgående (vel, Belgia kan kanskje diskuteres) og det er som hver enkelt rytter føler et ansvar for å bære den over hundre år gamle etikettetradisjonen videre.
 
Olaf Bull, norsk forfatter.
Olaf Bull har gitt navn til klubbens mest populære motbakke.


Holmenkollen Cykleklubb er for syklister som ønsker å balansere det sportslige, det stilmessige og det sosiale. Vi har rom for de som ønsker å prestere på så høyt nivå som mulig, de som kun ser sykling som en sosial aktivitet og ikke minst de som er medlem kun fordi de ønsker å sykle med stil! I HCK trener, reiser og konkurrer vi sammen på tvers av nivå og det er det sosiale fellesskapet, konkurransene og gleden av å sykle med stil som binder oss sammen.
 
I tillegg til master og tur har vi fra oppstarten i 2009 hatt et sterkt miljø rundt lagsykling. Klubben har to lag The Program og The Brogram (Pros and Bros) som hvert år setter farge på ulike lagritt. Det starter alltid med Enebakk Rundt 1. mai og kulminerer som regel med Styrkeprøven før sommerferien.
 

Om dette høres ut som noe for deg er du hjertelig velkommen til å ble en del av gjengen. Fyll ut vårt innmeldingsskjema.

Har du andre forespørsler fyll ut vårt kontaktskjema.