Holmenkollen Cykleklubb har et lite utvalg av samarbeidspartnere som vi er stolte av å jobbe med.

Om du, eller din organisasjon skulle være interessert i å samarbeide med oss, ta kontakt med oss.

Anton Sport har i mer enn 75 år tilbudt den beste servicen og fagkunnskapen for sine kunder. Vi er stolte av å kalle Anton Sport vår sportsbutikk. Alle medlemmer i HCK mottar særegne rabatter og bonusavtaler i alle Anton Sport butikker. Vi er svært fornøyde, og veldig stolte, av å ha Anton Sport med oss som leverandør og samarbeidspartner!

Sem og Johnsen er med sine over 40 år ett av de mest erfarne meglerhusene for bolig i Oslo. Med sin unike kompetanse for kjøp og salg av eiendom har mange av klubbens medlemmer nytt godt av vårt samarbeid. Vi er stolte av å ha Sem & Johnsen med på laget.

Malling & CO er rådgivere i drift og forvaltning av næringseiendom, og ett av Norges ledende kompetansemiljøer for utleie, søk og salg av bedriftslokaler. Malling & CO har i mange år vært aktive støttespillere for idrett i Oslo, og vi er stolte av å ha dem med om våre samarbeidspartnere

Sharkcage er et spesialistfirma innen logistikk. Med sine unike løsninger for transport av spesialistutstyr og infrastruktur muliggjør de operasjoner globalt for sine kunder med minimal mobiliseringstid. Vi er stolte av å ha Sharkcage med oss på laget

Vi har også, i samarbeid med andre sykkelklubber i Oslo, en aktiv eierandel i Styrkeprøven AS. Vi deltar i styre og drift av selskapet som står bak noen av Norges største sykkelritt, som Styrkeprøven og Jotunheimen Rundt.