Helt fra klubbens spede begynnelse i 2009 har vi deltatt i lagkurranser.  I starten kjørte vi som et stort lag, men fra 2016 skilte vi oss i to. The Program og The Brogram så for første gang verdens lys og nå skulle det satses. Pro laget ble tatt ut tidlig på sesongen og egen «stick to the program» kontrakt måtte signeres av samtlige deltagere. Vi definerte kvalitet fremfor kvantitet i treningen, antall mil i rulle ble økt og samtlige deltagere måtte ta nettkurset «du kan ikke sette fart på en dårlig prosess». Satsningen gav raskt resultater og laget har rekke pallplasseringer på Lillehammer- Oslo, Trondheim – Oslo og andre lagritt på Østlandet.

The Bros har på sin side aldri krevd noen kontrakt. Hele laget kjørte med bart i Trondheim – Oslo 2019 og skuldrene er jevnt over lave.  Den joviale atmosfæren både i og utenfor rulla trumfer resultatene og en kaffestopp (gjerne med kake) er aldri langt unna. Det sagt NB NB: The Bros kan også være en kameleon og når laget står på startstreken av konkurranser kan fort den joviale stemning bli overdøvet av en ildsint kaptein Lundteigen som maner til innsats. Heldigvis er det voldsomme temperamentet kortvarig og trygt i mål blir lagledelsen igjen snill som et lam og laget finner nok en gang tilbake til sitt joviale selv.

Alle større konkurranser avsluttes fast med bankett. Det er ikke alltid vi vinner konkurransen, men hva gjelder banketten er det aldri noen som har nådd HCK høyere enn til knærne.  

Under har vi samlet utvalgte bilder fra årenes lagsykling: