Tilbake til Fremtiden III

Nylig passerte vi datoen Marty Mcfly reiste frem til i den legendariske Back To The Future II. Det har vært litt skriverier i avisene rundt dette og heldigvis er majoriteten av oss enige om at tidsreiser neppe er mulig. Teoriene på hvordan dette skulle tenkes å foregå er tynne, og kanskje viktigst; hadde det på noe tidspunkt gått an så hadde vi kanskje visst om det? 

Hjelmsveis

Nå som støvet har lagt seg på Rudskogen, den gule trøya er delt ut og podiumdamene har kommet til hektene igjen er det et spørsmål som er på alles lepper: «Hva faen skjedde med de hjelmene?»

Joutunheimen Rundt 2015

En liten forsinket rapport fra Jotunheimen rundt 2015 (www.jotunheimenrundt.no)

Strategien før start var litt uklar. Jeg ville ha en hard langtur samtidig som jeg ville ha en «naturopplevelse». Jeg bestemte meg derfor for å se dagsformen litt an. På startstreken tenkte jeg at jeg har jo aldri syklet lenger enn 20 mil før, hva er det egentlig du driver med?? En hard langtur fikk jeg i hvert fall…

HCK vs. Hasle Løren: 4-0

Værmessig minner det om mars, men vi er kommet til juni og vårsesongen er så godt som unnagjort. Det har vært massiv rosa deltagelse i en rekke ritt og det er kommet noen fine rittrapporter. Her følger en samlerapport for master 35-39.

Det bare er sånn, og det ser bra ut

Alle nettsider, blader og blogger som omhandler sykkel og har et snev av selvrespekt, må innimellom ta opp det evigaktuelle benbarberingstema. Siden vår selvrespekt grenser til narsissisme og selvdyrkelse vil vi nå gi dere den definitive forklaring på hvorfor syklister barberer bena.

Rittrapport Landegrensen 2015

Begynn å sykle sa de, bra for helsa sa de. De kan ikke ha tenkt på mai 2015 hvertfall. Jeg har syklet mer med løse ermer og ben denne måneden enn hittil i min aktive karrière til sammen kjennes det som, og Landegrensen ble intet unntak. Vått, kaldt, og fortsatt veldig, veldig morsomt.

Farvel, gamle venn!

I over 17.000 km har den vært min trofaste følgesvenn. Vi har hatt nesten 500 turer sammen siden vi møttes i september 2010. På den tiden har det ikke vært ett eneste teknisk problem. To ganger har den falt i bakken på vei ned fra Tryvann, en gang av taket på bilen og tre ganger har vi vært i massevelt. Den har tittet trofast opp på meg uten å bry seg om svette, snørr, sportsdrikk eller gel. Hjulsett, rammer og utstyrsgrupper har kommet og godt, men det har aldri vært aktuelt å bytte ut min gamle venn.

Bici, buon cibo e vino -HCK on tour

Sykkel, god mat og vin var hovedingrediensene da 35 vårkåte HCK syklister reiste på tur til Piemonte for noen små uker siden for å komme i gang med sykkelsesongen 2015. Og for en tur det ble – Langhe viste seg fra sin absolutt beste side med sol, knallblå himmel, begrenset trafikk og omkring 20 grader. Krydre dette med kupert terreng, flotte stigninger, som sjelden er lengre 5 km, fantastiske utforkjøringer og sist, men ikke minst, vakre omgivelser. Legg til fantastisk vin kombinert med et autentisk kjøkken som holder svært høyt nivå – man kan knapt få det bedre.

5 på Hansarunden

Hck sin egne utskremte webmaster/junior tok herved initiativet til og la sine egne blogg-ambisjoner gå ut over det som må være Norges mest besøkte og utradisjonelle cykle-hjemmeside, med fem spørsmål til fem (u)frivillige i HCK-toget på Hansarunden.