Joutunheimen Rundt 2015

En liten forsinket rapport fra Jotunheimen rundt 2015 (www.jotunheimenrundt.no)

Strategien før start var litt uklar. Jeg ville ha en hard langtur samtidig som jeg ville ha en «naturopplevelse». Jeg bestemte meg derfor for å se dagsformen litt an. På startstreken tenkte jeg at jeg har jo aldri syklet lenger enn 20 mil før, hva er det egentlig du driver med?? En hard langtur fikk jeg i hvert fall…

HCK vs. Hasle Løren: 4-0

Værmessig minner det om mars, men vi er kommet til juni og vårsesongen er så godt som unnagjort. Det har vært massiv rosa deltagelse i en rekke ritt og det er kommet noen fine rittrapporter. Her følger en samlerapport for master 35-39.

Rittrapport Landegrensen 2015

Begynn å sykle sa de, bra for helsa sa de. De kan ikke ha tenkt på mai 2015 hvertfall. Jeg har syklet mer med løse ermer og ben denne måneden enn hittil i min aktive karrière til sammen kjennes det som, og Landegrensen ble intet unntak. Vått, kaldt, og fortsatt veldig, veldig morsomt.

Bici, buon cibo e vino -HCK on tour

Sykkel, god mat og vin var hovedingrediensene da 35 vårkåte HCK syklister reiste på tur til Piemonte for noen små uker siden for å komme i gang med sykkelsesongen 2015. Og for en tur det ble – Langhe viste seg fra sin absolutt beste side med sol, knallblå himmel, begrenset trafikk og omkring 20 grader. Krydre dette med kupert terreng, flotte stigninger, som sjelden er lengre 5 km, fantastiske utforkjøringer og sist, men ikke minst, vakre omgivelser. Legg til fantastisk vin kombinert med et autentisk kjøkken som holder svært høyt nivå – man kan knapt få det bedre.

Kråketråkket

Kråketråkken er et artig ritt i flatt terreng. De fleste kjørte taktisk, da rittets flate løypeprofil gjør at det hele ender med massespurt. Så også i år. Av og til greier noen å kjøre helt inn, men da må man være tre-fire temopsterke ryttere og rykke fra start. Jeg hadde ambisjoner om å få en god treningsøkt og ha det gøy, så jeg kjørte aktivt hele dagen. Prøvde å rykke flere ganger, men fikk ikke med meg noen, eller så hang hele feltet på. De siste kilometrene var det harde posisjoneringer og det ble tett i spurten, men synes jeg greide meg bra.

Voss-Geilo

«Fy f*en Lars, dette er tidlig». Småregn og mørke på parkeringsplassen ved Geilo Idrettshall. Klokken er 0520, vi skal levere sykler og transporteres. Kapteinen har kun fått en liten Nespresso, det er ikke nok, hverken kvalitet eller kvantitet. Dette er utfordringen med alle point-to point ritt, du skal på et eller annet vis komme deg enten til start eller hjem fra mål. Så også med andre etappe av det klassiske Bergen-Voss, nyvinningen Voss-Geilo.

Øyern rundt

En dag med mye action og mest uheldig var nok Andreas som startet rittet som dagens jo-jo. . Kjørte seg opp på flatenen, ja var også helt i front, men falt like fort helt tilbake i feltet i bakkene. . Synd vi fikk 4 stk innblandet i velte som skjedde i 50 km/t!!! Heldigvis gikk det bra med rytterne men en knekt gaffel og hjul satt en stopper for Andreas. Fred, Øyvind og Sven fikk kun mindre skader (heldigvis holdt et riftet hjul helt inn) kunne fortsette med høy puls for å jakte på hovedfeltet. I front gikk det mye brudd og tilslutt var de 10 mann fra div klubber som kjørte på.

NM master

Kort referat fra NM-Master: Ekstremt bra kjøring av Christian Hasle som satt i hovedfeltet som kjempet om sølvet, helt til det var igjen noen hundre meter. Har ikke plasseringen helt enda, men ingen fra Njård eller Sagene var i mål før vår mann. Undertegnede sikret seg en mindre ærefull DNF etter fire runder. Ekstremt hard løype, og for andre dag på rad: Chapeua mr. Hornblower!!

Styrkeprøven

Gårsdagen er allerede oppsummert – og for en dag det var. HCK er en klubb å regne med, ikke bare en gjeng rosakledde PR kåte mannfolk som later som om de kan sykle. En kjapp titt på resultatlistene forteller oss at vi er nest beste klubblag og nummer 6 dersom som man tar med diverse bastard lag som Team Oslo, Team Torshov, Trønjder Speed og Otterstad (jepp de hadde også innleide folk i rekken), vi knuser langt større klubber som BOC, Kolbotn og Ullensaker.