Hjelmsveis

Nå som støvet har lagt seg på Rudskogen, den gule trøya er delt ut og podiumdamene har kommet til hektene igjen er det et spørsmål som er på alles lepper: «Hva faen skjedde med de hjelmene?»

11911909_10155917721075580_1156081476_n

Det refereres selvfølgelig til de grå Lazer Fast som plutselig dukket opp på hodene til VM-gjengen og ga dem det lite flatterende kallenavnet: «stålhjelmene».

Tilskuere, presse og bekymrede medlemmer har strømmet til ledelsen de siste dagene for å få klarhet i hva slags stunt dette er og hva det vil si for neste års kolleksjon.

Må alle se ut som parabolantenner? Kan jeg fortsatt kjøre i gult? Finnes den bare i xxl?  Skal vi ikke ha ventilerte hjelmer? Hvorfor har kaktusvinner Lydersen et belgisk flagg på hjelmen?  Forvirringen har nærmest vært total.

For å roe gemyttene litt og gjenopprette en form for ro i rekkene har ledelsen valgt å komme med følgende kommentar:

«Hjelmspørsmålet vil bli tatt til vurdering før sesongen 2016. Både vilkårene med og modellene fra Rudy endrer seg samtidig som behovet for en aerohjelm presser seg frem. Det er også et faktum at neongul nå er inn i følge Landevei, som faktisk betyr at det er på vei ut. Når det gjelder Lazer så var dette en test og vi oppfordrer til ikke å legge for mye i dette. Vi kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon når det blir aktuelt.»  

Vi slapper altså litt av og venter i spenning på hva som kommer.